Woonfraude melden

Woonfraude melden

Geef je vermoeden van woonfraude aan ons door. Dat kan ook anoniem.

Andere vragen

Er staan mensen voor de deur die zeggen van Staedion te zijn. Ik heb geen afspraak, klopt dit wel?

Algemeen

Wij maken altijd eerst een afspraak of sturen een brief dat wij (of een leverancier/aannemer) bij je langskomen. Wij zullen nooit zomaar een reparatie uitvoeren of de sloten fotograferen zonder afspraak. Vertrouw je het niet, laat niemand binnen en bel ons dan kijken we met je mee.

Meer over dit onderwerp

Ik vermoed woonfraude. Kan ik dit bij jullie melden?

Algemeen

Wordt de woning door familie of vrienden bewoond of wonen er te veel mensen. Staat de woning lange tijd leeg of zie je steeds wisselende mensen? Iedere woning die illegaal wordt onderverhuurd, is niet beschikbaar voor iemand die daar wel recht op heeft. Meldt dit altijd bij ons. Dit kan je online (anoniem) doen via Staedion.nl/overlast-melden.

Meer over dit onderwerp

Ik heb melding gedaan van woonfraude. Wat doen jullie met mijn melding?

Algemeen

Wij nemen eerst contact met je op voor meer duidelijkheid. Daarna starten wij een onderzoek. Hiervoor halen wij onder andere informatie op bij het adres van de melding of buurtbewoners. Als legitimatie hebben wij een pas van Staedion met hierop naam en foto. Wij zullen ons voor de start van het gesprek altijd eerst legitimeren. Het onderzoek kan ook buiten kantoortijden gebeuren, van maandag tot en met zaterdag, tussen 07:00 en 22:00.

Meer over dit onderwerp

Ik hoor van mijn buren dat jullie navraag over mij hebben gedaan. Waarom is dit?

Algemeen

Neem telefonisch contact met ons op, dan kijken we waarom dit is.

Meer over dit onderwerp